UTILIZARE / CONFIDENTIALITATE

UTILIZARE

COMPANII

Site-ul www.ttking.ro este destinat comercializarii produselor catre companii (forme juridice: S.A., S.R.L., P.F.A., I.I.)


ALTE ENTITATI

In cazul in care doriti achizitionarea unui sau mai multor produse care se regasesc in paginile www.ttking.ro recomandam entitatilor care nu se incadreaza in formele juridice de mai sus accesarea site-urilor de profil corespunzatoare entitatii prin utilizarea serviciilor gratuite oferite de motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo precum si multe altele. (Ex cautare: [produs]+[judet resedinta])


PROCEDURI

– Pentru a evita eventualele erori care pot surveni in website-ul prezent, platile se vor efectua doar dupa ce un reprezentant de vanzari Termofrig Technology SRL va contacteaza telefonic pentru stabilirea detaliilor de livrare conform cantitate. In acest sens va anuntam ca stocurile/preturile produselor se vor reverifica in momentul preluarii solicitarii. Toate detaliile privind comercializarea produselor prezentate sau a altor game de produse care nu se regasesc inca pe site, vor fi mentionate in factura proforma emisa in urma discutiei cu reprezentantul de vanzari Termofrig Technology SRL(Termen Livrare / Garantie / Certificari Produs / Termen Plata)
– Dupa plasarea unei solicitarii (Telefonic/Email/Website) reprezentantul de vanzari TTKING.RO va contacta societatea solicitanta doar in timpul programului de lucru (vezi program lucru) de pe unul dintre numerele de telefon afisate in pagina CONTACT, pentru oferta de pret produselor aferente sau eliberarea facturii proforme.


MENTIUNI

Zilele sarbatorilor legale nu se lucreaza si nu sunt considerate zile lucratoare.

CONFIDENTIALITATE

SIGURANTA

Toate datele furnizate de catre firma solicitanta sunt folosite in scopul facturarii/livrarii in conditii de siguranta sporita, in acest sens va rugam sa respectati termenii de utilizare.


PERSONALIZARE

Ofertele de pret sunt personalizate si au caracter confidential. Acestea nu pot fi instrainate, preluate de alte entitati sau folosite decat in scopurile stabilite.


RASPUNDERE

Orice date furnizate/trimise de catre alte entitati decat formele juridice cu care desfasuram activitati comerciale sau de orice alta natura, se face pe raspunderea proprie a entitatii, S.C. Termofrig Technology S.R.L. nesolicitand aceste informatii si la observarea acestora se vor sterge imediat fara instiintare in prealabil.

Left Menu IconPIESE

www.ttking.ro

Right Menu IconSERVICE