REZERVARI / PLATI / LIVRARI

REZERVARI

SOLICITARI

Solicitarea produselor dorite spre achizitie se poate face prin urmatoarele metode:

– Solicitari prin Platforma Online (prioritare)
– Solicitari Telefonice (urgente)
– Solicitari prin Email (repere neindentificate in platforma online)
– Formular Solicitari (cantitati)


VERIFICARI REPERE SOLICITATE

Dupa preluarea solicitarii agentul nostru va verifica stocurile marfurilor solicitate si in cazul unei solicitari/cantitate va ajusta pretul ofertat daca cantitatea se incadreaza intr-o alta grila de pret.


TIMP DE LIVRARE

In functie de stocul disponibil si comenzile deja existente timpul de livrare poate varia, acesta incadrandu-se pentru marfurile din stoc intre 1~3 zile, iar pentru marfuri aduse la comanda (EU) 7~30 zile, exceptie facand marfurile care necesita transport de tip CARGO.
Pentru marfurile aduse la comanda din alte zone geografice decat cele mentionate mai sus timpul de livrare poate fi de pana la 90 zile.


OFERTA DE PRET

Inainte de emiterea facturii proforme se poate solicita oferta de pret pentru prezentarea acesteia catre responsabili achizitii (procedeu specific corporate/institutii)
Fiecare oferta de pret este personalizata aceasta fiind in functie de cantitate sau tip companie.
Oferta de Pret nu este transmisibila altor terte parti si nu tine loc de factura proforma insa pe baza acesteia se poate emite factura proforma.


FACTURA PROFORMA

Factura proforma va fi emisa dupa:

– Verificare stocuri produse solicitate / verificare termen de livrare disponibil
– In baza Ofertei de Pret solicitate.


REZERVARE

Rezervarea produselor este valabila pana la expirarea termenului de plata din factura proforma.
La expirarea termenului de plata, factura proforma va fi anulata automat si rezervarea produselor de asemeni.

PLATI

INSTRUMENTE DE PLATA ACCEPTATE

– Ordin de Plata – DA
– Transfer Bancar – DA
– Ramburs – DA

Toate tipurile de plati se vor efectua conform cu factura proforma, mentionandu-se datele acesteia.
In caz in care au fost omise Data, Numarul, Seria si specificata denumirea companiei pentru care efectuati depunerea va trebui sa trimiteti o nota contabila conform.


EFECTUARE PLATI

Recomandam dupa efectuarea platii atasarea documentului de plata prin email contact@ttking.ro pentru urgentare comanda. (documentele cu vizibilitate scazuta nu vor fi luate in considerare)
Neconfirmarea platii in termen mentionat conform factura proforma atrage dupa sine anularea acesteia sau intarzierea livrarii marfurilor.
De asemenea in cazul in care plata a ajuns cu intarziere sau partiala in conturile companiei, Termofrig Technology SRL poate storna plata fara niciun fel de nota explicativa.
Pentru sumele care depasec 5000 RON se vor opri comisioane bancare percepute conform storno.


CONFIRMARI PLATI

Confirmarea platii se va face prin atasarea documentului de plata si expedierea acestuia la adresa contact@ttking.ro pentru urgentare comanda sau dupa ce plata va fi vizibila in conturile companiei Termofrig Technology SRL, reprezentantii nostri va vor instiinta.

LIVRARI

LIVRARE

Costurile aferente livrarii vor fi mentionate in factura proforma ulterior in factura fiscala si sunt valabile doar pentru societatile de curierat desemnate pentru fiecare punct de livrare.

Livrarea produselor se va face din punctul de lucru pana la destinatia mentionata in factura proforma prin societatea de curierat desemnata.
Daca s-a optat pentru un alt curier decat cel mentionat din punctele de livrare prezentate in pagina mai jos, contravaloarea transportului si asigurarii marfurilor pana la destinatie va fi achitata catre societatea de curierat cu care s-a efectuat transportul marfurilor si suportata integral de cumparator.


TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare incepe din momentul in care plata integrala este confirmata in conturile Termofrig Technology SRL.
In cazul in care plata integrala a ajuns cu intarziere si termenul de livrare mentionat va fi decalat.


EXPEDIERE MARFURI PRIN FAN COURIER

Programul de expediere marfuri prin Fan Courier este valabil doar pentru zilele de lucru Luni-Vineri.

 

FAN COURIER Ora Ridicare Timp Livrare
Bucuresti 14.00-16.00 24-48 ore

 


EXPEDIERE MARFURI PRIN ALTI CURIERI SAU DELEGAT

Marfurile pot fi trimise si prin alti curieri decat FAN COURIER pentru comenzi care depasesc 50KG fizic/volumetric, timpul de expediere fiind decalat pentru urmatoarea zi lucratoare in intervalul 12.00-15.00, companiei solicitante revenindu-i responsabilitatile instiintarii curierului pentru ridicare, cost ambalare suplimentara, cost asigurare marfuri, cost transport.


NOTA:
– In oferta de pret sau factura proforma emisa va fi mentionata locatia de expediere/ridicare marfuri.
– Pentru corelarea timpilor de ridicare si tranzit specific fiecarui curier este necesara confirmarea platii in conturile firmei inainte de inceperea intervalului de ridicare specific fiecarei locatii.
– Ridicarea marfurilor prin alti curieri decat cei mentionati sau prin delegatul firmei solicitante se poate face doar pentru comenzi care depasesc 50Kg fizic/volumetric
– Ridicarea/Preluarea marfurilor din oricare locatie listata mai sus se face doar cu programare in prealabil in urma finalizarii comenzii pe baza delegatiei emise de catre Termofrig Technology SRL si a facturii fiscale conform marfuri achitate.
– Programul de lucru pentru ridicarea/preluarea marfurilor este variabil in functie de numarul de livrari din ziua respectiva.


SARBATORI LEGALE

In zilele sarbatorilor legale si perioada de concediu nu se lucreaza si nu sunt considerate zile lucratoare.

COST TRANSPORT

FAN COURIER [contract]

– Primele 5 Kg: 17,65 RON + TVA
– Fiecare Kg Suplimentar: 1,26 RON + TVA
– Fiecare Km Suplimentar: 0,84 RON + TVA
– Ambalaj Suplimentar: gratuit pentru produsele care necesita ambalare suplimentara (punga etansare/cutie carton/folie protectie colet)
– Valabil din punctele de livrare: Bucuresti
– Timp de Livrare Mediu: 24 ore (in anumite zone timpul de livrare poate diferi / serviciul va fi mentionat in factura proforma si ulterior in factura fiscala)

NOTA: Prezenta oferta de transport se aplica doar coletelor care au fost achitate integral in avans. Pentru coletele cu taxa ramburs destinatarul va achita si taxa ramburs suplimentar.


ALTI CURIERI [contract client]

Aceasta optiune este disponibila doar pentru destinatiile cu Km Suplimentari taxabili in afara retelei Fan Courier

– Cost Ambarare: 4,20 RON + TVA/colet max 15Kg
– Cost Transport/Asigurare: revine in grija destinatarului platile conform serviciu fiind efectuate catre societatea de curierat mentionata.
– Notificarea curierului pentru ridicare colet se face de catre cumparator (conform contract) doar dupa confirmarea platii integrale.

Reprezentantul de vanzari va indica locatia de expediere si intervalul orar pentru ridicarea marfurilor comandate.


RIDICARE/PRELUARE MARFURI PRIN DELEGAT
[minim 50kg/comanda fizic/volumetric]

Ridicarea/Preluarea marfurilor de la punctul de lucru se face doar cu programare in prealabil in urma finalizarii comenzii pe baza delegatiei emise de catre Termofrig Technology SRL si a facturii fiscale conform marfuri achitate.
Programul de lucru pentru ridicarea/preluarea marfurilor este variabil in functie de numarul de livrari din ziua respectiva.

Left Menu IconPIESE

www.ttking.ro

Right Menu IconSERVICE